Söndag...

Så var det söndag igen....

Idag har jag lagt ut en annons om mina små bebisar, känns väldigt vemodigt,men jag vet att jag måste... För jag är realist... Men man får tycka att det känns tungt ändå..

Mörkt och grått och tråkigt väder ute dagen till ära, men jag sitter här och smuttar på mitt morgonkaffe och jag har fått prata lite på msn, så det ska nog bli en hyfsat bra dag idag också.

Hade en lugn och skön kväll igår, i mitt eget trevliga sällskap, fick tittat undan en massa som blivit liggande då jag haft annat för mig på sistone, sen blev det lite Sims och för en gångs skull gick jag och la mig i hyfsad tid, så idag känner jag mig pigg och utvilad.

Borde ta ett ryck med dammsugaren idag, mina kära små vänner har en tendens att kasta ut maten på golvet, och då pratar vi inte om burgolvet vilket hade varit att föredra utan på halva köksgolvet... Det värsta är att även om jag dammsuger idag så ser det ungefär likadant ut imorgon igen... Men det är klart, det blir fint en liten stund iallafall och det kan vara värt det =)

Det var nog allt för denna gången...

Ha en bra söndag gott folk, det ska jag ha =))

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0