Vilken jävla natt!

 
Eller ja, natten i sig var väl inte så jävlig egentligen, men början och slutet av mitt pass.
 
Först och främst så kom jag ner till LA kl 21:37 och ska bara byta jacka ungefär och sen köra iväg till mitt objekt, då visar det sig att där inte finns någon bil till mig. I panik ringer jag min GL och säger att jag måste iväg, men här finns ingen bil, han undrar hur jag kommit ner till LA och jag svarar att jag åkt tåg. Så de fick helt enkelt hyra en ostripad bil åt mig på en bensinmack.
 
Sen kommer jag till mitt objekt kl 22:10, då får jag världens utskällning för att vi ALDRIG passar tiden utan ALLTID kommer 10-15 minuter försent när vi ska vara på det här objektet. Jag förstår hans ilska och jag brukar vara ute i god tid, men har man ingen bil så har man inte och det förstod han efter en stund.
 
Natten går och jag har lite att göra och roar mig med min surfplatta resterande tid ( det är inte illa att få lov att sitta och spela/surfa/läsa/se på film eller vad man nu vill göra på arbetstid och få betalt för det ), sen blir klockan 7 och jag tror att jag ska bli avlöst. Ringer upp den nya GL som gått på dagpasset och frågar vad jag ska göra, för där har inte dykt upp någon och han ber mig vänta en 5-10 minuter för att se om någon kommer - men det gör det såklart inte.
 
Nu var det faktiskt inte någon från oss som skulle avlösa mig, utan objektets egna personal, men jag stannar en halvtimme och sen får jag klartecken från GL att jag får köra därifrån. Då har jag redan missat min buss hem som gick kl 7:24 och nästa buss-tåg-buss går kl 8:20. Men det är bara att bita i det sura äpplet.
 
Fast inget ont som inte för något gott med sig, för när jag står och väntar på bussen som ska ta mig till tåget kommer min kollega körande, för han ska till Helsingborg, så han plockar upp mig på vägen och jag fick åka bil hem, så jag var inte hemma när jag först hade planerat, men tidigare än om jag skulle åkt buss-tåg-buss iallafall och jag fick åka tjänstebil hem och jag SKA ha betald övertid sista halvtimmen =)
 
Men nu blir det att sussa lite!
 
// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0