Märkligt!

 
Det var så himla märkligt igår, för när jag parkerade min privata bil så fungerade inte den ena backspegelblinkersen när jag låste bilen, så jag har frågat runt lite inatt bland folk jag träffar i jobbet och två sa att de aldrig varit med om att de lamporna slutat funka på någon bil de haft någonsin, medan en tredje sa att det var jättevanligt.
 
Så jag var lite så, undrar om man kan byta själv, eller min händiga syster, eller om man måste lämna in den, jag har ju nybilsgaranti kvar om det är någon kontakt, men en lampa är ju en förbrukningsvara och hon som sa att det var jättevanligt att lamporna gick sönder började snacka om felsökning och jag bara såg tusenlapparna rinna mellan fingrarna. Det var ju typiskt med, då den var på service den 25 februari, att det inte hände innan dess. Men alla andra blinkers bak och fram och den andra backspegelblinkersen fungerade ju när jag testade varningsblinkersen.
 
Hur som helst, så när jag låste upp bilen imorse, så blinkade den som vanligt igen, skitskumt. Men jag är glad, för då slipper jag lämna in den förhoppningsvis.
 
// Noa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0