Kaos!

 
Hade en trevlig dag med kidsen idag, även om den inleddes med kaos.
 
Som alltid när de två tonårssystrarna ska umgås, så blir det tjafs och den ena är värre än den andra, men jag lyckades få dem sams igen trots allt. Dessvärre är det alltid den yngre som måste "offra" sig och be om ursäkt för att få sin äldre syster på normalt humör igen. Det har alltid varit så och lär fortsätta så.
 
När de var yngre och gillade att hänga på busfabriken fick jag åka dit med dom, då min syster fick svårt att andas när hon var där pga allergibesvär. Efter otaliga gånger med tjafs och bråk kidsen emellan, så vägrade jag åka dit med bägge samtidigt.
 
Nu är dom äldre, men det är lite samma problem fortfarande. Att hänga med endast en av dom går utmärkt, men så fort de är med bägge två så tjafsas det om nåt. Samtidigt vill jag inte utesluta någon av dom, vill bägge umgås med mig så är det klart att de får göra det.
 
Jaja, hursomhelst så tog vi tåget till Hyllie för att gå på Emporia idag. Innan vi skulle gå in där skulle vi käka på donken och så långt var allt frid och fröjd. Tills vi ska gå därifrån och den yngre systerdottern upptäcker att hennes mobil är borta. Vi använde hennes telefon och hennes app på donken, så hon hade inte glömt den på tåget. 
 
Full kaos utbröt, bägge kidsen bröt ihop och var oroliga att deras föräldrar skulle gå i taket (vilket de inte gjorde). Samtidigt som jag gör en förlustanmälan hos polisen, så ringer min syster och spärrar bank och jojokort och kidsen gråter och man kan bli stressad för mindre.
 
Men det blev bra i slutänden iallafall och vi hade trevligt på Emporia trots allt. Och vi kunde hämta ut ett nytt sommarjojo på Knutan när vi kom till Helsingborg.
 
Jag hade två kids med mig idag och bägge två kom hem ordentligt iallafall! Det är sjukt bra att om man har två sommarjojo så kan två vuxna ta med upp till tre ungdomar (upp till 19 år) på samma resa utan kostnad.
 
Imorgon ska jag hänga lite med en av kidsen och helt ärligt ska det bli rätt skönt, för det är som sagt aldrig några problem att umgås med en i taget.
 
// Noa
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0