Tröttsamt!

 
Förra veckan fick jag ett brev om att de skulle komma och rensa ventilationen i min lägenhet som igår mellan kl 8-16, men då jag jobbar nätter har jag en liten fördel och kan oftast ringa och boka in en mer exakt tid när de ska komma. Sagt och gjort, jag bokade in ventilationskillen efter kl 14.
 
I torsdags eftermiddag plingade det på min dörr och då var det den här ventilationskillen som kom och han undrade om han kunde komma in och rensa redan då, för de hade bara mitt hus kvar på fredagen och skulle de vara klara i de andra lägenheterna redan kl 12 så ville de inte köra tillbaka för att ta min kl 14 en fredag. Så jag släppte in honom och han gjorde vad han skulle och jag var tacksam att jag slapp ställa klockan som igår för att gå upp och släppa in dom.
 
MEN vad händer kl 9 på morgonen? Jo, då plingar det på min dörr, då är det de jävla ventilationskillarna som håller på i resten av huset och som uppenbarligen glömt att de redan varit här, eller så har inte kommunikationen gått ända fram. Det är riktigt tröttsamt när den ena inte vet vad den andra har gjort, dessutom hade jag nästan precis somnat.
 
// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0