Röd tråd....

 
Jag har börjat lägga märke till en röd tråd gällande många nattarbetare och jag hoppas verkligen inte att jag blir sån själv. Det finns såklart bland dagarbetare med, men både bland mina kollegor och bland personal på vårdhemmen jag besöker och andra nattarbetare har jag upptäckt syndromet hos.
Ni vet folk som alltid ska vara värst, som har upplevt ALLT och tjugo gånger värre.
 
Jag tänkte på det, för jag har varit på tre störningar i veckan med en och samma kollega. Varje gång står han en bit ner i trappan, så det är jag som ringer på dörren och får sköta snacket. (Vad fan, det är väl bättre där står en fullvuxen karl längst fram? Det är väl han som ska försvara mig om nåt händer? Hahaha)
 
Iallafall, så när personen sen återberättar om händelsen på kontoret, så framställer han det som att han ringt på och han har sagt åt dom att dämpa sig och han har och han har. Likadant på vårdhemmen, när jag sett en älg så har de sett minst 20 stycken på samma ställe samtidigt. En annan kollega har återberättat saker så det låter som att det är han som gjort det eller det, när det faktiskt varit jag, men jag orkar inte dividera.
 
Dock tror jag inte att såna personer är medvetna om sitt beteende, så därför hoppas jag att man inte blir sån när man jobbat natt ett tag, omedveten och överdrivande. Hemska tanke!
 
// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0