Reflexer

 
Jag måste börja med att berömma alla Klippanbor för att de faktiskt är jättemånga som använder reflexvästar på kvällarna, MEN ofta ser jag människor som går omkring  i mörka kläder utan reflexer på 70 vägar och det är därför jag tar upp detta ämne.
 
Jag är ute på vägarna och kör i mörkret och jag tycker det är riktigt obehagligt när där helt plötsligt dyker upp någon längs med vägkanten som man inte sett tidigare, för att de inte syns i sina mörka kläder. Jag vill inte ha på mitt samvete att jag råkat köra ner en människa som inte synts på vägen.
 
Reflexer kanske är "töntigt" i mångas ögon, men det kan rädda liv!!
 
Så ska ni ut och gå längs vägen, på med reflexerna!!!!!
 
Man funderar en hel del när man sitter i bilen på jobbet hela nätterna, igår körde jag som vanligt förbi huset där den 18 åriga killen hittades i onsdags och jag såg alla ljus utanför porten, vi har rond där och jag passerar det huset åtminstone 3-4 ggr per natt på väg till andra objekt, det kunde alltså lika gärna ha varit jag som hade hittat honom livlös utanför huset. Nu var det ju droger som tog den här killens liv och inte att han var ute och gick utan reflexer i mörkret, men iallafall. Dessutom jobbade inte jag natten mellan tisdag och onsdag. Men det är obehagligt ändå.
 
// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0