Sjukt nöjd!

 
Hade mitt första egna pass inatt och jag stressade på som bara fan för att hinna med allt. Då jag bara haft andra i bilen tidigare var det svårt att känna "hur bra eller dåligt" jag låg på allt tidsmässigt.
 
MEN jag hade varit färdig redan kl 04:30 OM det inte vore för att jag var i Klippan och fick ett larm i Örkelljunga vid den tiden. Då hade jag i och för sig bara tre bilronder bredvid varandra kvar, men jag fick helt enkelt släppa det jag hade för mig och köra på larmet. Men jag gasade på och jag hann tillbaka till Klippan och tog mina sista objekt, så körlistan blev fullkryssad =)
 
Anledningen att stegen minskat något beror helt enkelt på att en kille jag åkt med tidigare har haft hund med i bilen och därför har gjort om vissa bilronder till promenadronder pga vovven, men inatt regnade det och när man kör de ronderna går det mycket fortare än att gå dom. Därför minskar även stegen, fast 18 000 steg får man ändå vara nöjd med. Jag har fortfarande mage, men den börjar minsann redan bli mindre =)
 
// Noa 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0