Shopping!

Den senaste tiden har jag ju knappt spenderat några pengar och snart får jag nya, så idag tänkte jag shoppa loss och beställde således en Shiatsu massage dyna till mig själv.
 
Har kollat på några olika sådana ett tag, både nya och begagnade och de finns förstås i alla prisklasser, men dessa ska vara bättre än massagedynor med bara värme, för i en Shiatsudyna så finns där rörliga "kulor" som rör sig och knådar och trycker. Leveransen kommer nog dröja någon vecka eller två, men tror ändå jag valde rätt dyna, då jag får både vanlig och bil laddare till den jag köpte. Så jag kan få massage även i bilen =)
 
 
Sen fick jag köra och köpa torkarblad till min bil med, vilket inte riktigt var planerat. Men antagligen så hade en bit på mitt torkarblad frusit och gummilisten hade lossnat på ett ställe, så jag fick hugga två nya sådana. Sen ringde jag min syster i halv panik, för jag kan kunde inte byta såna.
 
Jag kan köra bilen, jag kan tanka den, nu har jag även lärt mig byta torkarblad men allt annat kan någon annan hjälpa mig med och min syster är räddaren i nöden när det gäller sånt. För några år sen stod hon i -10 gradig kyla och bytte min fläktrem som gått av på min gamla Volvo pga kylan, en annan gång var mina dörrar fastfrusna på min Volvo och då ringde jag syster och bad om råd hur jag skulle göra och idag fick hon lära mig byta torkarblad med. Hon är händig min syster =)
 
Dessutom hann vi med en köttbullelunch på Ikea =)
 
// Noa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0