Lycka!!!

 
Vet inte riktigt hur jag ska börja, men igår eftermiddag var jag och hämtade paket på Hemköp och handlade lite på Netto innan jag skulle iväg och jobba. Sen tog jag bussen ner till Knutpunkten och tänkte att det var likabra att ladda på mitt busskort med mer pengar och så går jag ner och sätter mig på tåget.
 
Väl på tåget tar jag upp min plånbok av någon anledning och inser i ren förskräckelse att mitt körkort är borta!!!!!
 
Tåget ska avgå inom ett par minuter så det är inget alternativ att hoppa av tåget och springa upp till biljettmaskinen och leta efter körkortet heller, för då hinner jag inte till jobbet i tid, utan min syster hjälper mig att förlustanmäla det till Transportstyrelsen medan jag sitter på tåget.
 
Har sen en stor klump i magen hela kvällen, för det är lite jobb med att fixa ett nytt, foto ska tas och framförallt så känner jag mig naken utan id-handling, jag behöver dessutom mitt körkort i jobbet och blablabla.
 
På vägen hem hoppar jag av på Knutpunkten och går in på Skånetrafiken och frågar om de fått in något körkort, men det hade de inte, så jag åker hem och lägger mig. Tänker att det är värt en chansning att gå upp på Netto och fråga om de fått in mitt körkort så fort jag vaknat.
 
Fåglarna väcker mig strax efter 12 och jag går upp till Netto, fortfarande med en klump i magen och frågar om de fått in något körkort under gårdagen och det hade de fått!!!!!! Jag blev så glad och lättad så att jag kunnat börja gråta där inne på Netto när jag fick tillbaka körkortet, det känns ungefär som att ha vunnit storvinsten på Lotto eller nåt!!!!
 
Livet är underbart!!!!!!!!!!
 
// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0