ProvkörningIgår fick jag den stora äran att provköra systers nya vrålåk. Vi skulle till Maxi och hon sa åt mig att vi kunde byta bil på vägen dit, inte en chans tänkte jag och sa till henne att jag kan inte parkera med den stoooora bilen på Maxi, men hon propsade på att det kunde jag visst det. Och det kunde jag såklart!

Så medan syster körde min lilla Picanto så tog jag hennes stoooooora Honda till Maxi och jag måste säga att det är en enorm skillnad på bil och bil. Hennes bil är jättetyst och jätteenkel att styra i jämförelse med min lilla Picanto från 2010.

Det var en upplevelse och det är bra att den har backsensor fram med när man ska parkera, för jag ställde mig i rutan och syster gestikulerade att jag skulle längre fram, men jag slutade köra när backsensorn fram började pipa.

Backsensor fram? Heter det ens så? Jag har inte ens backsensor bak på min lilla Picanto, trots att det är en SPORT.

Men måste jag nu väljaSå trivs jag faktiskt bra med min lilla Picanto, trots att den kostar runt 160.000 kr mindre och låter lite mer och saknar backsensor. Men min bil är betald, för den köpte jag kontant, syster har avbetalning på sin varje månad. Dessutom är min lilla bil enklare att parkera med och jag får dessutom parkera gratis i stan då det är en miljöbil och jag har miljöbilstillstånd.

Vad säger man, borta bra, men hemma bäst?

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0