Vilken jävla dag!!Först avbokade försäkringsbolaget sitt möte, vilket förvisso var rätt skönt. Sen var det dags (i regnet) att gå ner till Knutpunkten för att ta tåget till Malmö. So far so good...... På tåget ringer min mobil och det visar sig att det är Schenker som vill komma och leverera en fågelbur till mig, trots att jag ringde och bokade om leveransen till imorgon förmiddag.

Kommer ner till Malmö och tar mig upp till Gustav Adolfs Torg 47 (adressen hon jag skulle träffa hade skrivit i sin signatur längst ner i mailet) och där möter jag en kvinna inne på Dreamwork som tittar lite frågande på mig och undrar om jag verkligen skulle träffa den människan som jag skulle träffa nere i Malmö, då hon jobbat där tidigare men numera sitter i Helsingborg. Så hon ringer Helsingborgskontoret och människan är ute på lunch men skulle återkomma till henne när hon kom tillbaka.

När klockan är 13:50 ringer hon upp mig, jag försökte ringa henne, men då fungerade inte hennes nummer, och nu ska vi då ses i Helsingborg imorgon istället. Men då har hon säkert åkt till Malmö bara för det!!!

Som tur var så jobbade P inte så långt därifrån och jag knallade dit och träffade henne och E som jag inte sett på ett par år eller nåt sånt. Och sen fick jag både mat där och dricka med mig till tåget =) Tack Pams!!!

Väl på Malmö Central, för jag hade ju biljetter med förtryckt tid på och kunde inte välja någon annan avgång, så ringer jag min handledare och pratar med henne, är på spår 4 och hoppar på tåget mot Helsingborg, Ängelholm, Göteborg.... Jättebra, tills tåget börjar rulla och jag inser att mitt tåg skulle inte gå 15:08 utan 15:14, dock från samma spår, så jag tjuvåker till Lund och där får jag springa för att hinna till rätt perrong för att komma på rätt tåg, annars hade risken varit att jag åkt på en avgift på 600 spänn för att jag haft en ogiltig biljett, även om startpunkt och slutpunkt var rätt ändå.

Men nu är jag hemma efter en heldag i Malmö, helt genomsvettig och rälig, men ska snart upp till Hemköp och posta en grej.

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0