Tredje gången gillt...Oj vad tiden går nuförtiden, hinner fan knappt med nånting alls i veckorna.

Igår var jag iallafall och postade min mobil på service nr 3 för samma fel, grejen var nämligen att jag ville reklamera den i måndags, men fick avslag från Sony Ericsson då senaste servicen inte räknades pga att de inte gjorde nåt med telefonen. De felsökte den och hittade inget och skickade tillbaka den, så det räknas alltså inte som ett servicetillfälle. Så nu är den förhoppningsvis inne för tredje och sista gången, börjar bli tröttsamt att vara utan min mobil och så har det varit ett jävla springande fram och tillbaka till Hemköp för att posta och hämta och posta och hämta min telefon.

Dock har jag inte mycket annat att välja på, för jag varit tvungen att ställa dubbla mobiler när jag ska upp på morgonen, för att jag inte vet om den startat om sig under natten, har förvisso alltid hänt dagtid eller kvällstid tidigare, men jag vågar inte ta risken.

Nu är det lite uppdateringar på 8.9 tums laptopen jag har hemma för att laga och sen är det kudden som kallar. Kommer väl att drömma om jobbet inatt med, har gjort det varje natt sedan jag började där haha.

Skönt det är fredag imorgon!!

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0