Min meningSåg en insändare i hd idag om en boende i city som ville ha boendeparkeringar och jag kunde inte låta bli att skriva en egen insändare. Har fått alla mina publicerade, både om Netto och om parkeringsbucklan. Nu går jag på om parkeringarna.

Får se om denna med blir publicerad.

Det är helt sjukt att man som boende på Slottshöjden ( fast vet att detsamma gäller för boende i både City, på Högaborg, Eneborg, Olympia, Stattena och Tågaborg) inte kan få en parkering på normalt avstånd från sin bostad. Där jag bor så finns det parkeringar, dock finns det fler boende med bilar än där är platser och efter kl 17 på vardagar är det obefintligt att hitta en parkeringsplats. När man väl hittat en plats så vill man helst inte flytta bilen, vilket resulterar i att jag efter en arbetsdag inte kan ta bilen och åka och handla, för då har jag ingen parkering när jag kommer tillbaka.

Varje år när Helsingborgshem skickar ut sina enkäter om hur man trivs i bostadsområdet så har jag och fler med mig påtalat att det är KATASTROF när det gäller parkering, men än har det inte hänt något. Är det meningen att det ska vara så?

“Boende på XX gata”

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0