QigongIdag var jag med på Qigong och avslappning med folket på Resurspoolen och det var bra, förutom att jag blev sjukt trött efteråt, men det är tydligen vanligt i början.

Så varje måndag framöver blir det Qigong för hela slanten.Sen imorgon blir mamma inlagd på sjukhuset, på någon kärlkirurg, vet inte riktigt vad dom ska göra, men antar att det är till det bättre för hennes sår på foten. Hon kommer hem igen på onsdag så det blir inget långvarigt. Sen på torsdag är det systers tur att operera foten nere i Malmö, men hon kommer hem samma dag.
Själv hoppar jag över det där med sjukhus, det provade jag så det räckte i maj månad, men det blir ett besök hos mamma imorgon på vägen hem.På torsdag är det även midsommarfest - 155 dagar kvar på Resurspoolen och sen på fredag ska jag jobba och köra ut med kurskataloger för Folkuniversitetet. Full rulle med andra ord.Ska alltså jobba nu tre fredagar i rad under ca 6 timmar per gång, så blev lite jobb av det ändå, men skälet att jag gör det är väl främst för att kunna plita ner i mitt CV att jag faktiskt jobbat som b-chaufför, för det bör underlätta i framtida jobbsök inom just "köra-bil-branschen".

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0