Nice...riktigt nice!!!

Var som sagt nere på Folkuniversitetet idag och det gick kanonbra. Fick berätta lite om mig själv och vad jag sysslat med tidigare och så.

Tydligen tar dom inte in vilket pack som helst, men innan jag gick sa hon att om jag vill så får jag en plats så det låter kanon!!! =)

Hur som helst så är man där mellan kl 9-15 om dagarna, man kan få vägledning och så, men det är ingen som sitter och håller en i handen hela dagarna, utan man måste vara lite självgående med såklart. Fredagarna blev jag inte riktigt klok på, för då finns där ingen personal, men tydligen brukar AF ha såna Rekryteringsföretagsträffar på fredagar, så då är fredagarna helt satta till sånt och jobbsök. Veckan efter får man då redovisa vilka jobb man har sökt, sen om man kan söka dom hemifrån vet jag inte, men det visar väl sig med tiden.

Den ena av de två jag träffade var en fågelmänniska, uppväxt med undulater och jag tror att det blev aningen lättsammare pga det faktiskt. Fågelmänniskor förstår varandra =)

Men hon tyckte att jag skulle sova på saken, känns det likabra imorgon så kunde jag tacka ja då, men jag ska inte göra något förhastat. MEN jag kan säga direkt att det känns så jävla bra, efter detta jävla skitåret med allt jobbigt som hänt så känns detta som en riktig nystart för min del. Nu börjar mitt nya liv och det kommer gå så jävla bra, jag kommer få en chans att utvecklas både på jobbplanet, men även på det personliga planet och jag ser detta som världens chans, hoppar jag inte på detta så är jag bara dum mot mig själv.

Dessutom får jag motion varje dag när jag går dit och hem, så då kanske Thailandskilona vill ge med sig och försvinna med =)


Bjuder på en egobild dagen till ära =)

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0