Sunt förnuft!!!

Jag blir så jävla arg på folk som inte använder sitt sunda förnuft.

Häromdagen när jag var på Clasohlson och skulle handla en förgreningssladd så blev jag ombedd att köpa med mig betongkrokar med, så det gjorde jag. Sen visade det sig att då hade dom själva handlat 5 st betongkrokar på Coop för 30 kr, jag fick 25 krokar på Clasohlson för 39 kr. Dessutom mötte jag upp dom inne på Väla, precis vid Clasohlsons rulltrappa. Sunt förnuft? Inte det minsta.

Nästa pucko hade varit och handlat batterier idag på Väla. Det behövdes 4 st batterier totalt, jag har gång på gång påtalat att Ikea säljer 10 batterier för 17 kr och Ikea ligger 100 meter max från Väla. Tror ni det gått in i skallen? NEJ så klart inte, då köper vi 4 batterier på Clasohlson för 30 kr istället.

Men det är klart, det är lätt att spendera andras pengar, visst att dom lägger kvitto på det dom handlar, men inte fan behöver dom välja dom dyraste alternativen bara för att dom är lite bekväma och inte orkar masa sig till Ikea. Jag blir så jävla förbannad. Så framöver får vi se om detta funkar, fortsätter det så här så får dom inte handla, då får jag och min syster sköta den biten istället.

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0