Kaos innan mitt nya liv börjar...

Efter att pappa gått bort så kommer detta att bidra till en nystart i mitt liv som jag inte haft någon chans till tidigare.

Jag tänker framför allt på att det kommer bli en helt ny, ja antagligen en splitterny liten bil till mig. En bil där man slipper problem, som är billigare att försäkra i och med nybilsgaranti och att vagnskada ingår och som framförallt är billig i drift. Finns många fördelar med en liten bil, det är lättare att parkera och skaffar jag en miljöbil är den skattefri under typ 5 år i bästa fall. Oavsett blir skatten billigare än Volvon och framförallt så kommer den inte att dra lika mycket som Volvon gör. Tanken är alltså att byta in pappas -05:a som inte gått så mycket, så jag slipper lån och skit på den med och tanken är att jag typ ska ha den bilen under många år framöver och jag får välja bil helt själv så jag får en bil jag verkligen vill ha.

Jag ska även byta ut min bokhylla och bara för att mamma inte vill ha den stora jävla 50 tums plasma tv:n så tillfaller den mig.Egentligen vill jag inte ha skiten, men det är inte lönt att sälja den heller och då är det bättre den kommer till nytta i min lilla etta på 33.6 kvm. Jag började och skulle möblera om här hemma och fick flytta allt skit hit och dit, kommer äntligen till stadiet när jag ska flytta in soffan i sovalkoven och vad händer? Det felar en halv dm, soffan är för bred och man kan inte ta bort armstöden heller....Gaaaaaah!!!

Så nu har jag flyttat tillbaka soffan och tv:n kommer istället att hamna på väggen mitt emot.Där jag inte ville ha den egentligen. Men allt skit från bokhyllan ligger för närvarande över golvet i HELA lägenheten. Så jag har att göra här hemma imorgon innan jag ska köra till pappas lägenhet och fortsätta jobbet vi haft där under två dar nu med att dra i allt och fixa och dona och rensa och skit.

Helt sjukt, vi kastade soffan och sängen och massa grejer i soprummet idag, det tog inte en halvtimme innan utlänningarna var och drog i det. Sen gick mer eller mindre de flesta grannar dit och plockade grejer, att man inte skäms det minsta?? Visst att vi har kastat det för att det inte är nåt skit att ha, men att gå och länsa ett soprum efter en död granne, har folk ingen spärr eller? Dom kunde väl ändå väntat tills vi åkt därifrån?

Ja det är extremt mycket nu, vi är i lägenheten och rensar varje dag och på måndag ska vi på möte på begravningsbyrån och fixa med allt inför begravningen. Sen ska lägenheten tömmas och städas och besiktigas, för vi ska lämna den om en månad.

Vill skicka en tanke och ett stort TACK till de som hört av sig efter att vi hittade pappa!!!! Tack för att ni finns där för mig!!! Ni vet vilka ni är, ingen nämnd och ingen glömd!!!

Sen kanske ska tilläggas att jag varit nöjd med mitt liv och mina prylar tidigare så det här att jag får nya grejer är absolut inget jag strävat efter och jag har aldrig strävat efter min pappas pengar på något sätt, Det bara råkar falla sig så här.

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0