Gammal fylla....

Äntligen hemma efter att ha kört min syster och två av hennes kollegor. Det värsta var väl att så fort dom hoppade in i bilen började den hemska doften av gammal fylla att sprida sig i HELA bilen... Jag säger som min mamma skulle ha sagt, ÖRK...

Dessutom är min bil inte byggd för passagerare i baksätet, förutom dom små systerdöttrarna, så hela vägen till Bjuv hade jag ett skrapande ljud bakifrån bilen...Så fort passagerarna hoppat ut och det var dags för den sista destinationen, alltså hem till syrran som gällde, så försvann det skrapande ljudet. Även doften av gammal fylla försvann. =) Dock hade dom inte vett att ge mig bensinpengar, trots att jag körde en omväg för deras skull, men det är klart min bil går verkligen på luft och kärlek, eller inte och nu ligger bensinen på över 13 kr litern. Men tänk inte på en arbetslös och fattig människa för allt i världen, bara ni kommer hem ordentligt!

In till syrran en vända innan jag begav mig hemåt och jag kan tacka min lyckliga stjärna att jag faktiskt har en egen parkering, även om jag inte nyttjar den mer än en gång i kvartalet ungefär, men den är värd varenda krona såna här kvällar när ALLA människor tydligen är hemma, för där var ingen ledig parkering på hela området kring där jag bor och inte på hela vägen upp till min egen p-ruta. Undrar i mitt stilla sinne vad fan jag skulle gjort om jag inte haft min parkeringsruta, då hade jag fått cirkulera hela natten eller stanna någonstans där jag inte fått stå. Huuuu, hemska tanke. Nej, hellre en promenad på en 7-8 minuter från bilen och hem än att cirkulera det säger jag.

Nu ber jag till alla högre makter att någon jävel flyttar sig i gatan imorgon, eller helst flera stycken, så att jag kan hämta hem min bil under tiden som jag tvättar. För det kommer bli hektiskt imorgon att hinna med allt innan jag ska vara på Olympia där avsparken går redan klockan 14.

Och ja, jag är kanske lite gnällig, men ja jag SKA snart ha mens, så det beror alla gånger på det.


Min räddare i nöden ikväll =)


// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0