En händelserik dag...

Har flängt en massa idag, först var jag och träffade min handläggare på AF och pratade med honom och det gick bra och lät lovande, han skulle kolla upp lite aktörer eller vad det hette och se om där finns en plats till mig, annars är det praktik jag ska rikta in mig på.

Sen intervjun gick väl okej, det var ganska lättsamt, men hon ställde en massa kuggfrågor innan hon berättade om tjänsten, så det känns som att jag kunde svarat annorlunda på vissa frågor..Så här i efterhand alltså, men men, det är lätt att vara efterklok... När jag berättade att jag hade fåglar så sa hon att hon haft dvärgpapegojor när hennes barn var små och i hennes värld var dvärgisar typ undulater...Ehhh, eller kanske inte riktigt i verkligheten.

 
Var är likheten??

Hittade iallafall ett par andra jobb som jag har sökt idag, bland annat på posten i sommar där man kör runt till företag och hämtar och lämnar paket, jag gillar att köra bil så varför inte? Taxi vill jag inte köra och inte budbil, men allt annat där man får lov att köra bil hela dagarna skulle passa mig =)

Men det var nog allt för idag, ska upp tidigt imorgon och köpa balkongmöbler till min söta mamma och sen ska jag tillbaka till henne på kvällen och fixa med hennes dator och lite sånt.

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0