Trött i huvudet...

Har varit möte HELA dagen idag...Först träffade vi en representant från ett assistansbolag som vi pratade med hela förmiddagen och trekvart efter att det mötet var slut så var det dags att åka till banken för nästa möte.

Men nu är allt avslutat på banken iallafall så får vi se om dom skickar en räkning, men det hoppas vi att vi slipper =)

Sen skulle jag ändå till apoteket en vända och vårdcentralen och distrikssköterskan finns i samma byggnad, så efter att jag shoppat vad jag skulle ha så knallade jag in där för att höra om jag kunde få boka en tid kanske så dom kunde kolla på mitt ärr som vätskat lite på sistone. Men jag hade tur och hamnade tydligen på Vårdcentalen direkt och dom tog emot mig och jag fick en annan sorts bandage nu ( innan har jag tejpat ärret efter de instruktioner jag fått ) och detta nya bandaget ligger inte emot på samma sätt som tejpen gjort, men det ska få läka av sig själv och hon trodde att det skulle vara fint efter några dagar, annars får jag uppsöka distriktssköterskan och boka en tid med henne. Men hon sa att det är ganska vanligt och det såg inte "farligt" ut iallafall. Har ändå googlat en del och läst om folk dom har fått snittas upp igen och sy om och det klarar jag mig utan. Sen att det var gratis gjorde inte saken värre precis!! Nejdå, hon var jättesnäll den sköterskan, så jag är glad att jag valt just den vårdcentralen i hälsovalet, även om jag inte springer ner dörrarna på vårdställen precis.

Skulle ringa Telia med och klaga, för jag har beställt e-faktura både på telefon och bredband till mamma, men skickar dom e-fakturor? Nejdå, där kommer vanliga pappersfakturor varje månad... Men där var 36 min kötid till fakturaavdelningen så jag la på igen.

Pengarna från Volvia har iallafall anlänt efter mycket tjat på dom rackarna!!!

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0