Fisförnäma....

Knallade ner till stan och skulle möta upp T, då han satt och käkade lunch på Lagmark . När jag skulle gå in genom dörren så står där en jävla kärring (butikschefen) och synar mig uppifrån och ner och säger ehh, kan jag hjälpa dig eller? Jag förklarade att jag hade en god vän som satt där inne och då står kärringen och ljuger mig rakt upp i ansiktet och säger att dom sista gästerna gick för en halvtimme sedan. Så jag ringer T som fortfarande är kvar därinne..

Seriöst, jag HATAR såna ställen där dom tror att dom är för fina för att släppa in alla sorters människor. Visst jag har piercingar och så, MEN mina kläder är hela och rena, så vad är problemet? Pengar har jag med även om jag inte klär mig för en galamiddag när jag bara ska ner på stan.

Det var samma sak när jag kollade bilar, man kom in där och började kolla runt, men säljarna var inte ett dugg intresserade av att hjälpa till för att jag ser ut som att jag inte har några pengar. Där ska M på Hedin bil ha creds faktiskt, vissa andra säljare där ville inte ens lägga kraft eller energi på att ta hem en sport åt mig, men det gjorde M. Så därför känns det bra att M fick ALL provision för att jag köpte min bil kontant utav honom. Vissa av de andra säljarna trodde väl att jag var en sån som skulle köpa en ny bil och avbetala den under 15 år eller nåt, men tji fick dom. Det är även M som hjälpt till att förmedla arbetare som sett till att min fläck i baksätet försvunnit. Snubben på Hedbergs bil var okej de gånger jag var där, första gången fick jag dock slita tag i honom först, men sen ringde han och frågade om jag hade bestämt mig bara så där utan vidare, nu blev det dock ingen bil hos honom.

Hur som så kommer jag ALDRIG sätta min fot på Lagmark igen, uppenbarligen har dom det så gott ställt och då kan jag lägga mina pengar någon annanstans istället, så det så!! =)

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0