Åhhhh =(

Moderna Försäkringar och min vanliga oflyt i ett jävla nötskal....Dom har missat sista siffran i mitt clearingnummer och där står bara 8214- när jag i själva verket har 8214-9, så jag har inte fått någon utbetalning denna månaden, men det har min syster fått.

Måste ringa dom på måndag och hoppas på att jag får mina pengar jag med...Får hoppas det inte är som med bilförsäkringen bara...

Jag sålde Volvon på söndagen och gick in på Hemköp och postade ägarbytet, på måndagen ringde jag Volvia som jag hade försäkringen hos och sa hej hej jag har sålt min bil och det var samma dag ägarbytet gick igenom med fast senare på eftermiddagen. Volvia sa att när ägarbytet går igenom så avslutas min försäkring automatiskt, det kunde hända att dom drog pengarna ändå, men jag får tillbaka dom. På fredagen drar dom pengar fast ägarbytet gick igenom 4 dagar tidigare, när jag ringde dom fick jag veta att pengarna betalas tillbaka nästa månadsskifte (dvs detta) i samband med att dom drar från alla andra...Visst jag har överlevt utan de 271 kr, MEN så har jag fått sjukhusräkningar och nya bilförsäkringen på 6 månader, en skylttillverkningskostnad på bilen osv osv denna månaden och de förföll såklart den 16 och 18 juni, för normala människor får pengar den 16 varje månad...NOT!!! Så jag var tvungen att betala de räkningarna med förra månadens pengar. 

Sen Försäkringskassan, där får jag skylla mig själv lite för att jag inte visste bättre, men jag fick vänta med att skicka in min närvarorapport tills den 11:e istället för den 8:e för att jag var tvungen att vänta in ett papper från Försäkringskassan som skulle bifogas med närvarorapporten, så då blir det fördröjning på de pengarna med. Det är en jävla tur att jag har en rik mamma som jag kan låna pengar av och betala mina räkningar innan den siste denna månaden, men det är inte alla som har den möjligheten...Blir så jävla trött....

Men det är helt sjukt, pratade med syster om detta häromdagen, det känns fan som att pappa straffar mig...Som min syster sa, först får jag tandvärk.. Och sen blir jag jättesjuk, jag som aldrig varit sjuk tidigare, sen låter han alla jävla pippisar bajsa ner min bil totalt gång på gång, nu får jag inga pengar, medans min syster mest har tur... Jag är i större behov av pengar än min syster, men hennes clearingnummer knasar dom inte till det med såklart....Grrrrrrr!!!

Men ja, jag har en underbar syster med om jag skulle behöva låna pengar till mina räkningar såklart. Men det är ett jävla skit då jag inte kunde åka till Halmstad exempelvis på lördag och träffa J x 3. Men nu löser det sig ändå, för om det är bra väder blir det grillning på Gröningen med grabbarna från i måndags =)

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0