Så jävla nice!!

Sen jag köpte mitt Nintendo Wii har jag inte fuskat en enda dag, utan kört minst en timme om dagen och det fungerar faktiskt =)

Nu joggar jag inte direkt utan promenerar på plats en timme om dagen på Wii Fit och sen kompletterar jag med två andra träningsspel som heter EA Active Sport More Workouts och Jillian Michaels Fitness Ultimatum 2009 lite då och då.

Men när jag började för en månad sedan så pekade vågen på 65.1 kg och idag var jag nere på 62.5 kg, så det artar sig =) Jag har i och för sig legat på normalvikt hela tiden, men enligt Wii Fit så ligger min idealvikt på 59.2 kg så det är bara att fortsätta kämpa på. Mitt BMI har då minskat från 24.20 ner till 23.24 och målet är då att komma ner på 22.1 i BMI. Det känns riktigt bra det här och mitt Wii var verkligen en bra investering.

Det är skönt att kunna träna hemma i lugn och ro, medan snön vräker ner utanför fönstret och det bästa av allt är att man kan träna när man vill och i sitt eget tempo. Jag säger bara, mer hemmaträning åt folket!!!! =) // NoaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0