Snö är bajs...

Var tvungen att flytta bilen idag, så jag bestämde mig för att åka och handla och när jag lämnade min ruta i förmiddags så fanns där andra lediga rutor... Men de var såklart fulla när jag kom tillbaka, så jag fick ställa mig i gatan.Dock är jag inte helt bekväm med att stå i gatan och speciellt inte nu på vintern, för snön begränsar platserna mellan bilarna och sen finns där en risk att bli inparkerad och skit. Så jag står hellre i de vanliga 7 dygns rutorna.

Hur som helst så tänkte jag att jaja, jag kör och tankar så är det väl någon som flyttat sig när jag kommer tillbaka och det var där, men återigen den jävla snön... Varje jävla gång jag ska försöka komma upp för den lilla kanten, så fastnar jag i den jävla snön, jag blir helt GALEN!!! Stänger av min EPS och ändå står jag där jag står och snön sprutar under däcken som bara spinnar en massa. Innan jag äntligen kommer loss.. Nu står jag inte snyggt, men det beror på att jag inte kan ställa mig snyggare pga den jävla snön.

Sen går där förbi folk och glor som om dom aldrig sett detta fenomenet någonsin förr... Vad är det för fel på folk???När jag skulle tanka så kommer där en känd bil brummande förbi, nämligen min gamla Volvo idag igen, skönt att Mohammed rastar den ordentligt iallafall, eller så försöker Volvon helt enkelt säga mig något?!

Snart dags för lite kycklingfilé och sen ikväll blir det räkmackor minsann. Annars tänker jag inte göra ett förbannat skit ikväll, mycket på grund av att jag fortfarande är sjuk. Samtidigt umgås jag med de jag trivs bäst tillsammans med, nämligen mig själv och mina pippisar, så det går ingen nöd på mig =)

Och mitt nyårslöfte då? Ja, precis som de senaste åren så blir det att fokusera mer på mig själv och vad jag vill och skita i alla andra, inte göra saker för att andra vill helt enkelt.
2011 ska bli MITT år!!!Gott nytt år på er!!!

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0