Snart helg...

Har varit riktigt duktig idag faktiskt...Först fick jag gräva fram min bil under all snö.....

Körde ner till söder och knallade in där jag beställt mammas julklapp, för den skulle kommit igår eller idag, men då hade snubben tappat bort sin nyckel till sin postbox, men han lovade dyrt och heligt att det skulle komma innan julafton. Får bara hoppas på att dom stavat rätt nu...

Sen bar det ner till AF och sen vidare till Maxi och handlade grejer till julbordet, träffade även två grannar där som jag pratade lite med. Trevligt!!Har inte smakat det ännu, men Maxi är första stället jag hittat det på, så jag köpte två stycken för att gardera mig =)Sen vidare ut till mamma och drack lite kaffe och dumpade av julmaten hos henne och sen körde jag hem.

Halt som fan på vägarna idag, speciellt borta vid mamma, men även när jag skulle parkera hemma, kom knappt upp i rutan för att jag bara stod och fick spinn på hjulen, testade stänga av min EPS, men inte fan hjälpte det. Lyckades iallafall efter mycket om och men att parkera och ska jag nu vara ärlig så är jag inte det minsta sugen på att vara fylletaxi åt syster inatt, men får väl ställa upp ändå.Man vet att det är helg när man ser den här bilden =)

Nu blir det soft med film och så och bara vänta ut tiden tills jag ska hämta syster antar jag.

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0