Onsdag..

Efter en del springande i trappor så är jag hemma. Fick till och med M att ta trapporna han med efter lunchen som vi käkade på Libanesen =)

Sen var jag på Oj och skulle köpa sill, men dom hyllorna var så gott som länsade, så jag köpte en sån här istället.Helt okej faktiskt, men den skummar som fan så man får hälla i smaken låååångsamt.

Vad har mer hänt idag?

Jo, syster ringde och frågade om jag ville vara fylletaxi åt henne på fredag och jag sa att det kan jag väl vara, såvida det inte är världens snökaos då, ska komma en hel del snö imorgon tydligen och man vet fan aldrig.Sist jag var fylletaxi åt syster så fick hennes två otacksamma kollegor åka med, det hoppas jag att jag slipper på fredag, för dels satt dom mest och andades gammal fylla i baksätet och sen tackade dom jävlarna inte ens för skjutsen. Så ska jag köra hoppas jag att det bara är syster som åker med och ingen annan.

Fick även den högsta hyreshöjningen någonsin på hela 7 kr, ja ni läste helt rätt. Egentligen höjdes hyran med 3.5%, MEN så är det iallafall så inom Helsingborgshem att om man inte tapetserar om eller byter golv etc när det är dags så får man då avdrag på hyran, vilket i mitt fall hamnade på 108 kr avdrag varje månad (har dock haft några få kronor avdrag sedan tidigare, men minns inte hur mycket), men hursomhelst så kommer jag få betala 7 kr mer i hyra än jag gjort fram tills nu från den 1 januari, tack vare dessa hyresavdragen.

Det blir tufft för ekonomin detta!!! =)

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0