En heldag =)

Började med att jag drack pulver idag, sen ville T såklart käka på thairestaurangen vid mig, och det vore taskigt att låta honom äta ensam, så jag hängde på =)

Sen hamnade vi lite här och lite där, för T skulle köpa arbetsbyxor som han kan ha när han jobbar på HIF's matcher och vi hittade inga så det blev en sväng till Jula i Hyllinge, men byxorna var för långa, så det blev att ringa syster och fråga om hon ville hjälpa honom att lägga upp dom och det ville hon mot att vi gick på Maxi åt henne.

Inne på Maxi hittade jag värsta outfiten till T, fattar inte varför han inte ville köpa den?Inte heller skatehjälmen dögHur som helst så blev det att vi stannade hos syrran typ hela kvällen, men det var så trevligt så, så nu har jag en fullmakt med som jag kan använda på banken.

På vägen hem öppnade himlen sig totalt och jag är inte avundsjuk på att det var T som körde, för emellanåt såg man fan inte ett jävla skit alltså. Men nu är vi hemma trygga på varsitt håll iallafall. Och nu är det minsann bara 5 veckor kvar till Thailand =)

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0