Vilken dag =)

Då är jag hemma efter mitt äventyr med ungarna på Busfabriken, så jag har klättrat i ställningar och hoppat trampolin och grejer.  Sen hittade min syster en annons i tidningen idag att man på Däckia kunde få en hjulinställning till 1969 års pris, så min svåger bokade en tid till mig kl 14 och min sneda framvagn blev upprättad, så nu ska jag inte snedslita mina däck på ett tag iallafall. Min syster bjöd på kostnaden som hamnade på 38 kronor. I vanliga fall så kostar ett sånt jobb 690 kronor, så jag är nöjd och belåten.

Så nu är det på tapeten att kolla nya sommardäck igen, får se när var och hur det bytet kan tänkas ske, men nu får däcken ligga kvar i bilen, för orka asa dom upp och ner i förrådet.

Sen är det HIF - Örgryte ikväll kl 19:00 och solen skiner,kan det bli en mer lyckad dag? Tror fan inte det.

Fick ett samtal från en snubbe på mitt testnummer till ip-telefonen, mycket märkligt för nummerupplysningen hade lämnat ut det här numret till honom. Det är inte ens mitt nummer, så jag blev lite ställd när det ringde i den luren, för innan porteringen går igenom när dom flyttar mitt riktiga nummer den 1 juni  så har jag då en lur att ringa med via iptelefonin och sen har jag min gamla telefon i väggen så att jag kan ta emot samtal. Han sökte alltså inte mig utan ett företag.

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0