Vad är det för fel på folk???

Nu är jag då äntligen hemma och det är HELG =) Inga tidiga morgnar och inget ryggont, utan det enda måste jag har denna helgen är att flytta på bilen senast på söndag, men tänkte göra det imorgon på dagen.

Var märkligt idag, där är en annan ny kille på utbildningen, så satt vi på lunchen och käkade, så frågar han om jag bor själv eller om jag bor hos mina föräldrar???!!! Jo tjena, jag är snart 30 år, skulle jag bo hemma? Vi kom iallafall fram till att jag bodde ensam och att jag är så gammal som jag är. Sen frågar han om jag inte ville bo ihop med någon och jag svarade att jag har provat på sambolivet tidigare, men jag trivs väldigt bra med att bo ensam och sköta mig själv. Han skrattade då och sa något i stil med att då slipper du kalsonger som ligger överallt. Kanske skulle dragit till med att det bara är mina egna kalsonger jag måste hålla reda på?!
Det komiska i det hela är att grabben uppenbarligen är halvblind och lite till, jag menar ser jag så hetero ut? Hallå. titta på mig!!!! Hur kan man misstolka och tro att jag skulle gilla snubbar?
Samtidigt är det inte riktigt läge att klämma in att hej, jag är flata, då hela stället verkar lida av homofobi.

Ja, konstigt folk finns där överallt uppenbarligen. Men de flesta är helt reko faktiskt =)

Klarade minsann bägge sudoku i City tidningen idag under min tågresa på 32 minuter till Kävlinge imorse och fick åka bil med Håkan till HD på vägen hem =)

Ha nu en riktigt trevlig helg alla läsare!!!

// Noa

Kommentarer
Postat av: Pamso

Kanske han trodde du var bög?

2009-03-06 @ 22:51:02
Postat av: Noa

Ahh, på så vis... Ja du är inte så dum du Pamso =)

2009-03-06 @ 23:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0