Nu är det helg =)

Stannade kvar på skolan nere i Kävlinge till typ strax innan 20 ikväll och det gick bättre än väntat faktiskt, men det hade nog med folket att göra. Jag visste att tågen hem ikväll gick kl 20 och nästa 20:30 men med tanke på snöstormen som kom under eftermiddagen så ville jag inte stå ute och vänta på bussen på knutpunkten för länge, så jag ringde Pams, så hon fick kolla bussarna hem åt mig. Dom gick 20:38 och tåget skulle varit inne på Knutpunkten 20:32, men det var givetvis försenat så jag och två andra kastade oss av tåget och sprang för allt vad vi var värda för att hinna med bussen och hann.

Sen skadade jag mig idag.. Håller på att slipa på en båtjävel och där ratten ska sitta, en otymplig plasthistoria höll jag på för fullt med när skiten välter och när jag försöker fånga den i fallet så skär jag upp halva lillfingret och det blödde ordentligt. Men man är väl ingen mus heller.

Men nu är jag hemma efter en lååååång dag och nu är det helg för min del, får kompledigt imorgon för att vi stannade över ikväll så det känns hur nice som helst. Blir en lugn och harmonisk helg i mitt eget trevliga sällskap.

Kollade mailen med när jag kom hem och bland dessa 18 nya mail så upptäckte jag till min förvåning att min film jag postade igår i en ekande brevlåda faktiskt kommit fram till dom idag, så den var inte tömd igår ändå tydligen. Så nu får jag en ny film imorgon.

Men nu är det kvällskaffe efter en lång dag och lite snack med djuren innan dom ska nanna!!

Ha en trevlig helg!!

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0