Äntligen helg =)

Så har ännu en arbetsvecka passerat och nu är jag LEDIG. Idag har jag inte kunnat måla då jag fick så ont i nacken och ryggen igår när jag målade för fulla muggar, så idag blev det lite annat gjort istället. Liftade med Håkan hem idag med och passade på att byta ut min patron till min sodastream på Maxi innan jag åkte hem. Men nu är det helg och jag tänker inte gå utanför dörren mer idag.

Saker jag måste göra i helgen är att flytta bilen som vanligt, och jag hoppas att skrapandet försvunnit, att det kanske haft med kylan ute att göra, jag tror inte det, men hoppas kan man alltid. Sen måste jag göra rent fågelburarna, för här kommer hantverkare på tisdag eller onsdag och ska byta ut duschmunstycke och slang och kolla så att toaletten inte läcker och så ska jag få en ny sån vaskgrej så man kan spola i hela vasken i köket, fast jag redan har en. Det ska bytas i hela huset, så jag hoppas dom kommer på tisdag, för alla som kollar min bilddagbok vet hur burarna ser ut några timmar efter jag städat där, dock häckar ingen fågel än så länge efter omöbleringen vilket är bra.  =)

Sen får vi se om det blir busfabriken med ungarna, men som det känns nu, blir det nog inte så denna helgen. Eventuellt måste jag köra till mamma och pappa en sväng med, om jag vågar med tanke på bilen. Måste kolla klart en del filmer som blivit liggande i veckan med. Klippa mig ligger också ganska högt på prio listan.

Det var nog vad jag hade att bjuda på idag.

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0