Vinterkräksjukan....

Inatt drabbades jag, först mådde jag hur bra som helst, tills det vid 1 tiden bara slog till med illamående och sen började det. Detta är bland det värsta jag har varit med om, och ingenting jag skulle önska ens min värsta ovän.

Fem eller sex ggr har jag varit uppe inatt, det kommer så plötsligt, så man hinner knappt reagera, så trots att jag inte mådde bra fick jag snällt sätta igång och städa mitt i natten. Sen försöka sova lite mellan anfallen,upp och försöka få lite vätska i mig och så på det igen. Kallsvettningar och skit. Höll på att svimma en vända när jag skulle hämta vatten och allt bara blev svart, men jag sjönk ner på golvet på en gång.

Nu sedan jag vaknade känner jag inte att jag behöver kräka och jag har fått i mej två glas dricka på morgonen, men jag fryser, jag fryser något så jävelusiskt alltså...Men förhoppningsvis blir jag bättre under dagens lopp, för jag ska fan på intervju imorron och helst vill jag inte behöva ringa och boka ny tid, för jag tror att jag är första person som ska intervjuas.

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0