Varför inte?

Jag vet verkligen inte om det är min grej, men tanken slog mig och det låter rätt tillfredställande i tanken iallafall. Får nog ta upp det med AF när jag ska dit nästa vecka.

Det är så här att Lernia har ett par utbildningar nere i Kävlinge som jag tror skulle kunna vara intressanta för mig, antingen som billackerare eller som bilmekaniker med inriktning på krockskador, vardera utbildning är på ca 60 veckor och med bil ligger inte Kävlinge lastlångt bort heller, tar typ en 40 minuter att köra dit.

Det bästa med de här utbildningarna är att det är såna marknadspolitiska program, alltså i korta drag får jag den ersättning jag har idag, bara det att det kallas aktivitetsstöd istället för något annat, jag behöver alltså inte gå via CSN och dra på mig en massa skulder. Men man måste ansöka om att få påbörja en utbildning där och jag vet inte riktigt om mina gamla gymnasiebetyg räcker till, men jag kan kanske läsa in de ämnena som felar isåfall. Tänker iallafall ta upp detta med AF som sagt och höra vad de har att säga om detta. Såvida jag inte hinner ångra mig på en vecka, men tanken känns helt okej än så länge.

Det va nog allt från lilla mig för stunden, ha en trevlig måndagkväll mina kära läsare!

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0