Jobbsökande...

Jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga, eller vad jag ska prioritera. På info mötet på AF i måndags sa de åt mig att man skulle försöka jaga praktikplats och ställa in sig på det, samtidigt ska man söka en massa jobb. Det rimmar inte riktigt rätt i mina öron, inte med tanke på hur jag själv lagt upp mina planer iallafall.

Jag menar, om jag nu skulle få en praktikplats där jag sökt en och där de verkar tycka det är okej och jag sedan känner att jag vill gå utbildningen som fordonsmekaniker nere i Kävlinge, vad händer om jag får ett jobb då?

Jag har sökt 11 jobb bara idag, egentligen är det väl inga jobb som intresserar mig jättemycket, för nu är det bilmek som jag är inne på, men får jag något av de här jobben måste jag ta det. Självklart vill jag ha ett jobb, men nu tvingas jag söka kundtjänstjobb för att det är därifrån jag har erfarenhet, även om jag vill byta bransch.
Jag blir inte klok på detta!!!

Pengar fick jag idag iallafall efter mycket om och men, så nu blir jag inte vräkt iallafall och jag har varit duktig och både tankat bilen och varit och handlat mat idag, så till lunch blev det tacos =)

Jaja, ni får väl ha en bra onsdag där ute, nu orkar jag inte söka fler jobb idag iallafall.

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0