Intervjun avklarad !!!

Så var intervjun avklarad och det kändes som att det gick bra, det kändes avslappnat och så, även om jag mår som jag gör. Får besked denna veckan, men vi är 7 starka kandidater om en tjänst som tillsätts omgående, däremot kan det bli så att det blir ytterligare en tjänst om ett par månader. Får försöka se det så, får jag inte jobbet, trots att det känns bra,så var det inte menat för mig, då dyker där upp något annat och bättre snart istället.

Sen efter intervjun tänkte jag att jag skulle köra ner till AF och lämna in min blankett så att jag får pengar denna månaden, men givetvis hade jag glömt att ta med mig mynt till parkeringsautomaten, så jag fick snällt köra hem och hämta pengar och sen köra ner igen.

Tog ut min lilla namnlöse pippibebis idag, måste komma på ett namn till den snart, men det blir ändrade planer för den lilla dunbollen blir grön, hade den blivit gul hade jag haft ett namn till den, men nu måste jag tänka om som sagt, blir kanske en Mio ändå, eller en Nemo.

Får se om jag ska våga mig på att äta fast föda idag, typ nudelsoppa, för jag har en dundrande huvudvärk som inte vill släppa, näsan har börjat rinna också till råga på allt, men huvudvärken kommer sig nog av min diet på enbart blåbärssoppa det senaste dygnet.

Jaja, ha en trevlig måndag i solen kära läsare!!

// Noa


Min söta lilla dunboll


Sötare än sötast

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0