Än finns det hopp!!!

Idag samlade jag mod till mig och tog tjuren vid hornen och trotsade min telefonfobi och ringde till Försäkringskassan för att förhöra mig om vart mina pengar tar vägen och satt i telefonkö i 20 minuter, men när jag väl kom fram berättade den utomordentligt trevliga damen på försäkringskassan att jag skulle få pengar den 28:e, hoppas nu bara att hon pratar om den här månaden och det här året.

Jag har blivit lite lugnare pga detta nu, men kan inte släppa det helt förrän pengarna finns inne på mitt konto.
Har fortfarande lite problem pga en dubbeldebitering också, så där är pengar som finns på kontot som jag inte kommer åt, men förhoppningsvis händer det något på den fronten idag också, då det är den femte bankdagen idag.

Borde kanske köpa mig en trisslott idag? För från att ha legat och plaskat nere i en liten illaluktande dypöl, så håller jag för tillfället på att med darrande steg ta mig upp på 10:ans trampolin känns det som.

Vill i denna blogg även passa på att tacka en mycket speciell person som har erbjudit mig att få låna hennes sista pengar för att jag skulle slippa bli vräkt, jag är fruktansvärt glad för att du finns i mitt liv!!! Självklart skulle jag göra detsamma för dig!!!
TACK!!!

Ha nu en riktigt bra och glädjefull måndag alla läsare!

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0