Studiebesök...

Så har Ann då ringt och bokat in mig på ett studiebesök i Kävlinge och jag ska dit på torsdag kl 09.30.

Satt och tittade på Eniro och deras kartor och jag hoppas att jag hittar dit nu bara, men det verkar vara raka spåret från stationen. Jag kommer att få reserersättning för detta lilla äventyr, men det innebär också att jag måste ta tåget dit och kan inte köra bil, men det får jag väl ta. Kan vara bra att hitta dit från tåget för den delens skull om jag skulle påbörja utbildningen och skulle börja åka tåg för att få resebidrag varje månad.

Är det förresten någon som vet hur lång tid det tar att gå 1.4 km?
Jag får klocka tiden på torsdag, men jag hoppas det inte tar mer än 15 minuter att gå, annars får jag räkna om min reseplanering. Men räknar jag på 15 minuter promenad mellan Kävlinge Station och Lernia, så kommer jag att behöva åka med bussen hemifrån kl 05:55 varje morgon och är hemma kl 16:50 varje eftermiddag. Det är långa dagar det =S

Laban och Gizmo fick flytta in i sin gamla häckbur igen idag, med holk, för Laban slutar inte lägga ägg och ska där nu bli ungar så är luftfuktigheten viktig och det är omöjligt att ha vatten under burgolvet, därför fick de tillbaka sin holk igen.
Det spelar liksom ingen roll, de tillfredställer varandra fem ggr om dan även om de inte har någon holk så detta är lika bra.

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0