Roadtrip

Jaha, då hade jag stått 5 dygn på en 7 dygns parkering och det var dags att flytta bilen idag. Har fasat för detta pga att hela bilen låg gömd under snön, men idag var det bara att ta tjuren vid hornen och skotta fram bilen ur all snö. Tog mig en liten roadtrip när jag ändå gjort mig besväret. Men nu är jag då hemma igen.

Tänkte på det, att vad händer om jag nu skulle ställa mig på samma parkering som jag lämnade och OM nu alla ventiler trots allt skulle vara på exakt samma ställe som innan jag körde iväg,då tror dom inte att jag har flyttat på bilen och då får jag kanske böter. Helt sjukt egentligen. Men nu är inte min bil täckt av massa snö längre iallafall.

Parkeringsproblemet består på min gata, i tisdags när jag var iväg med mamma mitt på dan, fanns där inga lediga parkeringar överhuvudtaget, idag fanns där en 4 rutor ungefär när jag körde, en halvtimme senare norpade jag den sista när jag kom tillbaka och det var nog samma som jag lämnade, därav min tankeställare ovanför.
Ändå finns det säkert en 50 platser i min gata, men där går nog 2-3 bilar per hushåll eller något.

Vill bara passa på att önska alla en riktigt trevlig helg så får vi se om det blir några bebisar den här helgen i Ahmed och Labans holkar.

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0