Lördag!!!

Så var det äntligen helg!!! Har verkligen sett fram emot den under veckan som gått..Tror all övertid börjar ta ut sin rätt, för jag har varit så sjukt trött hela veckan.

Igår hade en av kidsen på jobbet bakat, men det var nåt med jordnötter i, så jag sa redan i torsdags att jaha då får jag ingen fika imorgon då, men då hade en annan av kidsen hört det, så igår hade hon tagit med en hel påse med kakor åt mig så att jag också kunde få fredagsfika med alla andra =)
Så jävla sött av henne!!

På fredag är det då firmapartaj och det börjar redan kl 17, så det blir att åka buss till jobbet den dagen. Vi slutar kl 16 och sen bjuds det på öl och vin medan alla ska byta om och göra sig i ordning och så åker vi i samlad trupp ner till Bulls för att spela biljard, ska blir skitkul och jag har tre kids i mitt lag, så jag hoppas dom har spelat mycket biljard i sina dagar. Efter denna biljardturnering som jag inte riktigt vet hur den kommer att gå till när vi är 4 pers i samma lag, så bär det av mot Bara Vara och trerätters middag med hela gänget =)
Får hoppas att man inte är för sliten på fredag bara, för sen skulle en av kidsen jobba på ett uteställe i stan och tanken var väl att alla skulle masa sig dit efter att vi käkat, men vi får se. En annan börjar bli gammal nu och brukar vara helt slut på fredagar.

Har iallafall varit nere på stan idag och inhandlat min outfit till på fredag =)

Var i djuraffären en vända idag och passade på att fråga om dom ville ta emot mina små bebisar, men det ville dom inte, dom har bara undulater där typ, men hon skulle höra med deras grossist om han kanske ville ha dom små liven, isåfall hör han av sig till mig, så vi får se hur det blir, majoriteten av ungarna är inte leveransklara förrän i typ januari ändå. Det är bara Bill och Bull som kan flytta på en gång.

Hade lite mys med Filippas äldsta syskon idag, den lilla spjuvern får mat iallafall, det ska gudarna veta, men den är så söt och snabbt som attan förflyttar den sig, trots att det går lite vingligt till =)


Passade även på att stjäla ägg från bägge holkarna och kolla dom á la Pamelastyle.

Resultatet:


Jag har snott ett ägg från Ahmed tidigare som var befruktat, men där ungen inte tog sig ut..Av de här fyra som var kvar så var där ett befruktat och tre tomma.. Men hon har fått två söta ungar, så man ska inte klaga.I Labans holk snodde jag tre ägg, där var ett befruktat och två tomma, men även hon har fått två söta ungar innan och tre nu, så inte heller där ska man klaga.

Men det var nog allt för idag.

// NoaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0