Ont i hjärtat....

Så var man hemma igen efter gårdagens bravader =)

Började med att jag mötte upp Jessica och Kaz på Knutan, där de två efter mycket om och men lyckades hitta ut till parkeringen där jag stod och väntade med bilen..Sen bar det iväg mot Malmö....

Parkerade bilen och sen skulle vi gå 3.4 km till stället där vi skulle käka och tillbringa första halvan av kvällen, men som vanligt har Eniro misslyckats med sina vägbeskrivningar, så vi hamnade lite vilse och  gick omkring i en timme och det slutade med att vi blev hämtade med bil. Sen blev det god mat och trevligt sällskap.

Så iväg till nästa fest, där nästan alla gick när vi kom, men så kan det väl vara ibland antar jag.

På det stora hela hade jag en bra kväll iallafall och det är det viktigaste.

Nu till min stora hjärtesorg...

Igår satte jag ut en annons på blocket på mina bebisar, för att jag vet att jag inte kan ha ett helt zoo med fåglar i min lilla etta, men jag trodde inte att folk skulle vara sååå intresserade av dem, men tydligen, jag vet att dom är söta mina små vänner och att man smälter när man ser dem, men jag trodde inte att jag skulle få så många mail så fort..
Nu är där eventuellt en snubbe som kommer och köper en ikväll eller imorgon och sen lär dom flytta en efter en tills jag bara har en kvar :(

Försökte sätta in Devil med alla bebisar så att han kunde välja ut en kompis, men Devil är ganska svårflirtad och hugger bara efter bebisarna, trots att jag försökte vara pedagogisk med honom och berätta att man får inga vänner genom att vara elak mot dem, så nu har jag bestämt och berättat för Devil att när han inte kunde uppföra sig ordentligt, så blir det jag som väljer kompis åt honom och det får han helt enkelt finna sig i.

Laban och Gizmo har som bekant redan börjat tillverka nya små bebisar, så idag flyttade bebisarna in i en egen bur, kan underlätta en del om där kommer folk och ska titta på dem också, att man inte måste låsa in Laban i holken för att kunna norpa en unge.

Har tagit ganska många foto på bebisarna idag, så man har kort på dem alla fyra samlade..Snart splittras de och får nya hem..Förhoppningsvis bra hem där de får mycket tid och kärlek..

Små vännerna...Mina små vänner...

Tur jag har mina andra huliganer kvar iallafall..Jag älskar verkligen mina små pippisar...Massor...

// Noa


Snart splittras dom :(


Mina älskade små bebisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0