Bra dag idag...


Började dagen med att gå upp när klockan ringde vid 7:30, hyfsat pigg förövrigt och med en ganska bra inställning till mitt möte på Af, som faktiskt gick som väntat... Jag var där i en 15 minuter ungefär och fick besked att jag ska vara där på fredag nästa vecka.

Promenerade ner till söder, rätt skönt faktiskt nu när snön är borta och det är rätt många plusgrader i luften..

Efter mötet tog jag en ganska rask promenad hemåt, visste att jag skulle få besök av mina två underbara systerdöttrar idag, som dels ville komma och titta på mina pippibebisar och sen ville deras mamma få lite tid hemma för att kunna packa in julklappar när inte barnen var där.

Så vi spelade lite Super Mario, och givetvis imponerade "Moster" på ungarna, för jag är klart bäst på tv-spel och som dom sa "Ingen kan slå dig moster, du är bäst" =)) Ja, man har en del att leva upp till, men jag klarar allt jag vill =)

Klart ungarna ville åka med moster i hennes bil också, så vi tog en repa till Väla med Frida dunkandes på högsta volym i bilen...Hittade pappa på ikea och pratade lite med honom och sen shoppade vi lite, så nu har jag fixat alla julklappar och det är fortfarande bara november, det tycker jag är bra, för jag hatar julstressen sista veckan innan jul, när alla ska ut och handla det sista och alla trängs och har sig. Men det slipper jag i år =)

Ikväll blir det lugnt, sitter här nu och tar en kopp kaffe och försöker stressa ner. Imorgon är det fredag och då ska jag som jag nämnt tidigare köra ner till Malmö och gå på fest, ska bli trevligt faktiskt.

Ha en riktigt trevlig torsdag allesammans!!

// Noa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0