Mmmm...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men nåt ska det väl bli av detta inlägget ändå.

Förvånansvärt pigg idag, har ändå sovit lite under eftermiddagen för att slippa tänka så mycket, men drömde knasigt om min bil, så det var väl likabra att gå upp igen då.

Imorgon blir det att promenera till AF och lämna in en blankett så att jag får pengar lagom till jul och resten hoppas jag att jag får från A-kassan, men det ska nog bli bra. Har sett till så att jag får en bra period på försäkringskassan iallafall så att jag alltid kommer att få pengar mellan den 20-25 varje månad.

Idag fick jag mail från ett inkassojobb jag sökt, nu är de flesta utgallrade, men en gallring till ska ske för att utse 6-7 stycken för intervju och jag är fortfarande med i denna sluttampen där vi nog var 200 sökande från början. Hoppas på det bästa.

Fredag är det lussevaka, jag ska inte göra något speciellt mer än att vara fylletaxi till syrran på kvällen, för hon ska på julbord med sitt jobb, så jag ska väl hämta henne vid 23 tiden på Sofiero. Mest att hon ska kunna ta en eller ett par cider om hon har lust. Vilken tur att jag har körkort och bil nu så att jag kan ställa upp.

Minns fortfarande hur det var dagen jag tog körkort, pappa var inlagd på sjukhuset och hade ringt och sagt att han ville att jag skulle komma dit för han var väldigt risig, när jag kommer dit sitter min syster där och jag kunde inte hålla mig utan viftar glatt med mitt uppkörningspapper och berättar att jag tagit körkort, vilket varken syster eller pappa vetat om då jag tagit det helt i smyg. Allt för att göra det hela ännu roligare när jag väl klarat det.

Min syster blev så glad och så rörd att hon nästan började gråta. Det var fan den bästa dagen i mitt liv.

Från det ena till det andra.
Snart är det jul och jag har fortfarande inte julpyntat och jag tänker fan inte göra det heller, orka bry sig liksom?
Det är ändå snart dags att plocka ner skitet igen, så vad spelar det för roll? Finns så många andra som julpyntar så det gör inte så mycket. Däremot ska jag köpa lite godiskolvar till mina djur lagom till jul, dom brukar få en julkolv och det är alltid lika uppskattat.

Men nu är det slut på skriveriet för idag.

// Noa


Min fina Vovlo =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0