Gott slut och gott nytt år !!!

Har varit på Ica-Maxi idag och slagits med alla andra, fy fan vad folk där var =( Saker och ting har en tendens att ta slut där också, häromdan hade dom inga köttbullar och idag lyckades jag norpa den sista påsen med potatisklyftor. Men jag fick köra lite bil iallafall, man får vara glad för det lilla.

Fick inhandlat lite annat också, så trots min bojkott av nyår ska jag äta äpple det första jag gör på det nya året, för då håller man sig frisk, det har min mamma lärt mig. Så där blir allt lite äpple för pippsens del också, även om dom kommer sätta näbbarna i det redan innan 12 slaget, för kl 12 hoppas jag att dom nannar sött och inte blir rädda för alla raketer.

Jag tycker det ska bli skönt att det är ett nytt år på gång, 2009 ska bli ett Noa år där jag ska skita i alla andra och engagera mig massor i mig själv, förhoppningsvis hitta ett jobb och sen bara leva lycklig i alla mina dagar. Jag ser faktiskt ljust på det kommande året och hoppas och tror att det kommer bli ett bra år. Saker och ting blir inte bättre än vad man gör det till och rätt inställning har jag iallafall.

Men nu får jag önska er ett riktigt gott slut och ett riktigt gott nytt år!

// Noa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0